Bli medlem

Som medlem i Hofors BK har du tillgång till vårt kursutbud och andra aktiviteter som anordnas.
Du får tillgång till våra träningsgrupper, träningsplaner, träningsmaterial, bibliotek med mera.
Du får delta vid medlemsmöten och påverka klubbens framtida aktiviteter, inköp etc.
Du får också tidningen Brukshunden och du får tävla och ställa ut inom SBK.

Hur man gör för att bli medlem

1. Fyll i formuläret nedan och klicka på "skicka" (en person i taget)
  2. Betala in korrekt avgift på bankgiro: 5103-1417 (se lista till höger för kostnad för olika medlemsalternativ) och ange namn på personen/personerna som tecknar medlemsskap

Ordinarie medlem
(165 kr går till klubben, resterande är avgifter till distrikt, 15kr, och förbund, 360kr)

Ordinarie medlem  - om du redan är medlem i annan SBK lokalklubb/rasklubb
(Dessa behöver inte betala in förbundsavgiften igen)
Lista på SBK-rasklubbar, läs HÄR
Familjemedlem
(knyts till ett ordinarie medlemskap på samma adress)

Ungdom
Ungdomar 7-25 år kan bli medlem hos oss på olika sätt. Tecknas medlemskapet direkt hos oss blir det antingen ett ordinarie medlemskap eller ett familjemedlemskap om annan ordinarie medlem finns på samma adress. Alternativt kan man bli medlem via Sveriges Hundungdom.