• Bli medlem

Kul att du vill bli medlem!

Våra olika medlemsskap

Längre ner på sidan hittar du länkar för att teckna ditt medlemsskap.
  1. Ny medlem. Du är inte redan medlem i en annan klubb som är ansluten till Sveriges brukshundklubb. Då betalar du hela medlemsavgiften på 580 kronor, dels SBK:s centrala avgift på 400 kronor och dels den lokala medlemsavgiften på 180 kronor.
  2. Ny medlem, ungdom. Du som är 6-25 år, och inte ska bli familjemedlem, kan gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välja Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då blir du medlem i båda klubbarna till priset för en. Du får båda tidningarna Brukshunden och Hundsport och får ta del av båda klubbarnas aktiviteter. Samma år som du fyller 26 år kan du välja att fortsätta ditt medlemskap i Brukshundklubben.
  3. Familjemedlem. Någon i din familj, som är skriven på samma adress som dig, är redan medlem i Hofors brukshundklubb. Då kostar medlemsskapet bara 180 kronor, eftersom du slipper betala den centrala avgiften till SBK.
  4. Lokal medlem. Du är redan medlem i en klubb som är ansluten till Sveriges brukshundklubb, antingen en annan lokalklubb eller en rasklubb. Då kostar medlemsskapet bara 180 kronor eftersom du redan betalat den centrala avgiften till SBK. Här hittar du en lista över SBK-anslutna rasklubbar.

Det får du som medlem

Som medlem i Hofors BK eller Sveriges hundungdom har du tillgång till vårt kursutbud och andra aktiviteter som anordnas.

Bli ny medlem

Nu tecknar du ordinarie medlemsskap samt ungdomsmedlemsskap på Svenska Brukshundklubbens hemsida.

Så här gör du:
  • Klicka på länken eller bilden nedan för att komma till SBK:s sida "bli medlem".
  • Läs om medlemsskapet och klicka vidare till medlemsformuläret "teckna medlemsskap".
  • Välj om du ska bli ordinarie medlem eller ungdomsmedlem och klicka i att du vill bli medlem i Hofors bruskhund.
Klicka på bilden nedan för att komma till SBK:s sida för att teckna medlemsskap i Hofors brukshundklubb:

Bli familjemedlem

Familjemedlemsskap tecknas direkt via vår hemsida.

Klicka här för att teckna familjemedlemsskap.

Bli lokal medlem

Du tecknar lokalt medlemsskap om du redan är medlem i en SBK-klubb, antingen en annan lokalklubb eller en rasklubb.

Klicka här för att bli lokal medlem i Hofors brukshundklubb.