• Bli medlem

Hos Hofors brukshundklubb är alla välkomna!

Så gör du för att bli medlem

Nu tecknar du lätt medlemsskap på Svenska Brukshundklubbens hemsida - så här gör du:

• Svenska brukshundklubben har från 2019 en samlad sida för att teckna medlemsskap. Där finns den mest aktuella informationen om de olika medlemsskapen som finns, vad som ingår och en länk till formuläret du fyller i för att bl
  • När du blir medlem i Hofors brukshundklubb ingår både en förbundsavgift och en lokal avgift. Den lokala avgiften för Hofors brukshundklubb 2019 är oförändrad och ligger på 180 kronor. Totalsumman för ditt medlemsskap beror på vilken typ av medlemsskap som är aktuellt för just dig.
  • SIDAN HITTAR DU HÄR: brukshundklubben.se/bli-medlem.

Är du redan medlem i en annan SBK-klubb? Då gäller det nedan för dig!

Medlemsformulär - gäller endast dig som redan är medlem i SBK:

• Din e-postadress behövs för att enkelt skicka ut information om klubben, kurser och annat som rör klubben.
  • Svenska brukshundklubbens medlemsvillkor reglerar bland annat hur vi använder dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen som börjar gälla 25 maj 2018. Det är ditt eget ansvar att ta del av medlemsvillkoren som är det avtal som gäller när du betalat in din avi.
  • För att bli medlem krävs att man är myndig eller har målsmans tillåtelse. Målsman ska också läsa igenom och godkänna medlemsvillkoren. Är du under 18 år vill vi att du skriver målsmans (förälders) namn och telefonnummer i rutan "övrigt meddelande" om vi behöver kontakta din målsman.

Det får du som medlem

Som medlem i Hofors BK eller Svensk hundungdom har du tillgång till vårt kursutbud och andra aktiviteter som anordnas.