Åsa Bagge och Vimma kom på andra plats i Sandviken där de tävlat i apellspår på strålande solsken och full sommarvärme under söndagen. I och med denna tävling blev de uppflyttade.

Bra jobbat och stort grattis!

Resultatlistan kommer att gå att läsa här.

Etiketter: grattis

Eva Pettersson och Hassan har tävlat i rallylydnad, nybörjarklass, i Nordmaling på lördagen. Det slutade med en tredjeplats 84p och en förstaplats och 98p. "Jag är så stolt över Hassan", säger Eva.
Hela resultatlistan hittar du här.

Superbra jobbat och stort grattis!

När: 6 juni, nationaldagen
Var: Mitt emot kyrkan i Kungsgården
Vad: Hofors brukshundklubb visar enklare agility och berättar om brukshundklubben och vad man kan göra med sin hund.

Mer information kommer.

Janne Holmgren och Boogie tog dubbla andraplatser i hoppklass x 2, storlek small, på offciell agilitytävling i Bollnäs 21 maj. Hela resultatlistan kan du läsa här på SAgiK tävling.

Stort grattis!

Etiketter: grattis

Eva Pettersson och hennes welsh corgi cardigan "Hassan" tog hem en pallplats åt Hofors Brukshundklubb i nybörjarklasen på Gävle BK:s rallylydnadstävling lördag 19 maj.

På ena starten fick Eva och Hassan 97p och en tredje plats, den andra starten 91p och en sjätteplats, båda kvalificerande resultat. Hela resultatlistan kan du läsa här på SBK tävling.
.

Etiketter: grattis

Klubbens åkgräsklippare ska repareras och nu behöver vi hjälp att flytta den. Eftersom den är rätt tung kan det behövas ett släp med vinsch för att få den till reparatören.

Har du släp med vinsch eller kanske en lös vinsch som man kan använda för att få upp åkgräsklipparen på ett släp? Hör av dig till Janne Holmgren som är klubbens anläggningsansvariga på telefonnummer 070-642 40 82.

På rallylydnadstävlingen i Avesta tog Eva Pettersson och Hassan ytterligare två kvalificerande resultat i nybörjarklassen med 84 respektive 93 poäng. Nyfiken på hur det fick för övriga tävlande i Avesta? Här kan du se hela resultatlistan på SBK tävling.

Eva och Hassan imponerade såpass på domaren att han fick kommentaren "dagens snyggaste rallyrunda" för 93-poängsrundan.

Bra jobbat och stort grattis från oss i klubben!

Etiketter: grattis

På lördagen var Hofors brukshundklubb värd för Distriktsmästerskap i Elitspår och här ser ni vinnarna :)

Etta blev AnnSofie med sin korthåriga vorsteh på 551,5 poäng, tvåa med bara ett halvt poäng mindre blev Lisa-Marie med sin rottweiler (551 poäng) fick båda cert och trea blev Britt-Louise med sin borter collie på 462,5 poäng.

Eftersom den nya datasäkerhetslagen kräver samtycke för att publicera personuppgifter avvaktar vi med att skriva ut förarnas hela namn och hundens namn. Fullständig resultatlista finns att läsa här på SBK tävling.

Stort grattis till de duktiga ekipage som tog sig upp på prispallen och tack till alla deltagare, funktionärer och domare som deltog i tävlingen.

Som det stod i kallelsen som gick ut är det dags för medlemsmöte tisdag 15 maj, klockan 18:45 i klubbstugan.
Här är några av punkterna som kommer att behandlas på medlemsmötet:

Etiketter: medlemsmöte

Lena och Foxie kom femma av 43 tävlande med en felfri runda i Gurkhoppet i Västerås. Med sig hem hade de både en rosett och en uppflyttningspinne i klass 1.

Stort grattis!