Tisdagsträningar

• Medlemmar är välkomna att träna agility på agilityplanen och lydnad/annat på klubbens träningsplan intill agilityplan samt uppe vid klubbstugan när det inte är aktiviteter inbokade.
  • Titta i kalendern för att se om det är kurs eller aktivitet inbokad innan du åker och tränar.

Lydnad/bruksträning - vår till höst

Tisdagsträningar för lydnad/bruks blir färre i år på grund av att få kan vara ansvariga.

• Träningssugna träffas för egen träning kl 18.30 på tisdagar och gör en gemensam platsliggning eller sittande och grupp runt 19. Ingen ansvarig instruktör, vi hjälper varandra efter förmåga.

Agilityträning - vår till höst

Tisdagsträningen är till för alla medlemmar. Det är ett unikt tillfälle att träna med hjälp varje vecka för dig som är agilityfreak.

• Tid: 17.30.
  • Plats: Agilityplan.
  • 2019: 7 maj - 13 augusti.
  • Varje träningstillfälle finns en ansvarig, se kalendern.

Ansvarig gör antingen några kombinationer eller en bana att träna på. Vill du bara träna något eller några hinder gör du det. Ansvarig hjälper till med träningen efter förmåga om du bara säger till. Ansvarig är inte alltid utbildad instruktör utan tanken är att man tränar efter den nivå man är på efter egen förmåga men givetvis att alla försöker hjälpa varandra med tips och råd i träningen.

Hoforscupen, vår egen inofficiella klubbtävling i agility, kör vi i samband med några av tisdagsträningarna.

Frågor om träningen och Hoforscupen till Eva-Britt Stolt. Regler och datum för cupen hittar du under fliken För medlemmar/Hoforscupen.

Hoppas att vi får se dig på träningsplanen hela sommaren!

Agilityplan, 1 maj 2018.

Rallylydnad ligger nere under 2019

Då vi för tillfället inte har någon rallylydnadsinstruktör på klubben och ingen rallylydnadssektor kommer vi inte att ha tisdagsträningar eller kurser i rallylydnad under året. Vi hänvisar därför till Sandvikens brukshundklubb för dig som är sugen på rallylydnad.

Du som redan är medlem i Hofors brukshundklubb betalar bara den lokala klubbavgiften om du vill vara med i en till brukshundklubb.

För Sandvikens brukshundklubb kostade medlemsskapet 200 kronor under 2018. Kontakta Sandvikens BK för aktuell medlemskostnad. Du kan läsa mer om det på deras hemsida här.