Tisdagsträningar

ORGANISERAD TRÄNING FÖR LYDNAD OCH AGILITY ÄR AVSLUTAD INFÖR HÖST OCH VINTER

LYDNAD
Medlemmar är välkomna att träna på klubbens träningsplan intill agilityplan samt uppe vid klubbstugan när det inte är inbokade aktiviteter. Kolla i kalendern innan du åker till klubben så ser du om det är ledigt för träning.

AGILITY
Så länge vädret tillåter kommer hinder att stå ute och medlemmar är välkomna att träna på egen hand.

Lydnad/bruksträning - vår till höst

Tisdagsträningar för lydnad/bruks blir färre i år på grund av att få kan vara ansvariga. Vår ambition är att varje månad under vår-höst ha en tisdagsträning med ansvarig på plats. Övriga tisdagar sker på egen hand.

Datum och ansvariga läggs ut i kalendern.
Datum kommer även att läggas på hemsidans startsida och meddelas på Hofors brukshundklubbs Facebooksida.

En del av tisdagsträningarna kommer att ha senare start, klockan 19 med platsliggning samma tid.

Agilityträning - vår till höst

Tisdagsträningen är till för alla medlemmar. Det är ett unikt tillfälle att träna med hjälp varje vecka för dig som är agilityfreak.

Tid: 17.30.
Plats: Agilityplan.

Varje träningstillfälle finns en ansvarig, se kalendern.

Ansvarig gör antingen några kombinationer eller en bana att träna på. Vill du bara träna något eller några hinder gör du det. Ansvarig hjälper till med träningen efter förmåga om du bara säger till. Ansvarig är inte alltid utbildad instruktör utan tanken är att man tränar efter den nivå man är på efter egen förmåga men givetvis att alla försöker hjälpa varandra med tips och råd i träningen.

Hoforscupen, vår egen inofficiella klubbtävling i agility, kör vi i samband med några av tisdagsträningarna.

Frågor om träningen och Hoforscupen till Eva-Britt Stolt. Regler och datum för cupen hittar du under fliken För medlemmar/Hoforscupen.

Hoppas att vi får se dig på träningsplanen hela sommaren!

Agilityplan, 1 maj 2018.
Agilityplan, 1 maj 2018.

Rallylydnad ligger nere under 2019

Då vi för tillfället inte har någon rallylydnadsinstruktör på klubben och ingen rallylydnadssektor kommer vi inte att ha tisdagsträningar eller kurser i rallylydnad under året. Vi hänvisar därför till Sandvikens brukshundklubb för dig som är sugen på rallylydnad.

Du som redan är medlem i Hofors brukshundklubb betalar bara den lokala klubbavgiften om du vill vara med i en till brukshundklubb.

För Sandvikens brukshundklubb kostade medlemsskapet 200 kronor under 2018. Kontakta Sandvikens BK för aktuell medlemskostnad. Du kan läsa mer om det på deras hemsida här.