Kurser

När du blivit medlem i vår klubb har Du möjlighet att gå kurs under hela året.  Kurserna startas upp löpande när det är tillräckligt många intresseanmälningar. Så fort en kursstart är bestämd skickas mail ut till de som redan anmält intresse för kursen så får man då tacka ja/nej till kursplatsen.

Kursutbudet hittar du nedan, för att läsa mer om kurserna klicka på "Visa/dölj mer info" efter kursnamnet. Då kan du läsa vad kursen innehåller, kraven för att gå kursen.
Vid frågor kontakta Åsa Bagge 070-395 3541, vardagar mellan 18,00-20,00

¤ Agilitykurs steg 1 - Förberedande Visa/dölj mer info Kursen syftar till att lägga grunden för den blivande agilityhunden. ¤ Agilitykurs steg 2 - Hinderinlärning Visa/dölj mer info På denna kurs lär vi in alla hinder och enklare handling. ¤ Agilitykurs steg 3 - Handling A Visa/dölj mer info Här börjar vi med kombinationer där olika hinder ingår.
¤ Valpkurs Visa/dölj mer info Valpen får grunden till nödvändiga kunskaper som kontakt och följsamhet. ¤ Allmänlydnadskurs I Visa/dölj mer info Kursen är för dig som vill ha en hund som fungerar väl både i samhället och i familjen ¤ Allmänlydnadskurs II Visa/dölj mer info Kursen är för dig som har en fungerande allmänlydnad och som vill utveckla den, kanske är du intresserad av tävlingslydnad i framtiden?
¤ Appellkurs - Spår Visa/dölj mer info Kursen vänder sig till dig som vill tävla i bruksgrenen spår. ¤ Kortkurs i bruksgrenen sök Visa/dölj mer info Den här kursen riktar sig till dig som vill lära dig grunderna i bruksgrenen sök ¤ Kortkurs i bruksgrenen spår Visa/dölj mer info Den här kursen riktar sig till dig som vill lära dig grunderna i bruksgrenen spår.
¤ Rallylydnad - Nybörjarkurs Visa/dölj mer info Hört talas om rallylydnad? Vill du lära dig mer?
¤ Tävlingslydnad - Startklass Visa/dölj mer info Kursen vänder sig till dig som vill tävla lydnad med din hund.
¤ Trick och konster Visa/dölj mer info Här är kursen för dig som vill lära din hund en massa roliga, onödiga och charmerande konster. ¤ Hälsa fint - så mycket mera Visa/dölj mer info Kursen vänder sig med fördel till dig som nyligen gått valpkurs men det är inget krav.

Bestämda kursstarter

OBS! Kurser startar löpande så gör en intresseanmälan även om det inte finns något bestämt startdatum! OBS!