• Kurser

Valpen får grunden till nödvändiga kunskaper som kontakt och följsamhet.Valpen får även prova på att arbeta med sin nos genom att spåra och leta föremål.
Matte/husse får lära sig att aktivera sin hund och lära sig hur man påbörjar hundens miljöträning.

Sex kurstillfällen.

• Krav: Kursen vänder sig till dig med en valp som är mellan 12 veckor och 6 månader. Hunden måste vid kursstart ha fått sin 12-veckorsvaccination. Inga andra förkunskaper krävs.
  • Kursavgift: 1200 kronor (ungdom upp tom 20 år: 1050kronor), kurslitteratur Bäst var-dag ingår i priset.
  • Kursstart: Lördag 20/8 kl 18.30
  • Övriga datum: torsdagar 27/8, 3, 10, 17 och 24/9
  • Kursledare: Åsa Bagge och Böret Lindblom.
  • Plats: Hofors brukshundklubb, Tjärnäsvägen 11, Hofors.
  • Deltagarantal: 4-6 deltagare.

Gå på kurs med din hund

För att ha möjlighet att träna hos oss på klubben behöver du vara medlem i Hofors brukshundklubb eller Sveriges hundungdom. Allt du behöver veta om att bli medlem  hittar du under fliken ”Bli medlem”.

• Vid frågor kontakta Hofors brukshundklubb på e-post: hofors.bk@gmail.com.
  • Alla kurser hålls i samarbete med Studiefrämjandet.
  • Alla hundar som deltar i kurser ska vara vaccinerade enligt SKK:s regler. Minimikravet är att hunden ska vara vaccinerad mot valpsjuka. En rekommendation är att även vaccinera hunden mot parvovirus och parainfluensa (kennelhosta).
Kursavgiften betalas in på bg 5103-1417 eller via swish, nummer 123 312 72 89, ange ditt namn och kursens namn (samma som rubriken här på sidan). Exempel: "Olle Olsson, Agility steg 1".

Samtliga kurser anordnas i samarbete med Studiefrämjandet.