Hoforscupen 2014 avklarad

Då var Hoforscupen för 2014 avklarad efter 4 deltävlingar. Från och med i år fanns det inte bara en nybörjarklass och en för tävlingsekipage utan även en blåbärsklass för sådana som aldrig varit med tidigare. Hoppas och tror att det har varit uppskattat!

Antalet deltagare i blåbärsklassen var hela 5 st nu första året som den var med. I nybörjarklassen var det 7 olika ekipage som deltog och i tävlingsklassen tyvärr bara 3 ekipage. Mycket roligt med nya ekipage för i år och förhoppningen är nu såklart att det kommer vara fler ekipage med i tävlingsklassen nästa år!

Resultaten är ju inte det viktigaste, men vill man kolla på dem finns de under Tävlingar-Hoforscupen. Alla deltagarna har visat så stora framsteg vid varje tävlingstillfälle, roligt att se!

Tack alla ni som varit med, och hoppas att vi ses (tillsammans med många nya) nästa år!

loading...
Etiketter: agility

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv