Disknissar på idrottsgalan

Idrottsgalan i Hofors är ett årligt återkommande arrangemang där de olika idrottsföreningarna i kommunen hyllas, god mat förtärs och priser delas ut till nominerade inom kategorier så som årets arrangemang, årets eldsjäl, årets ungdom mfl.

Hofors BK hade i år inga egna nominerade att heja fram men fanns ändå på plats bakom kulisserna, det var nämligen vi som skötte diskandet och det med den äran! Det var bokstavligt en blöt men trevlig kväll där vi bidrog till att allt flöt på samtidigt som klubben fick in extra slantar till kassan.

Disknissarna från Hofors BK var Mona, Ingrid, Laila, Malin, Björn, Moa och Josefine.