Länskampen 2015

Igår var det dags för 2015 års länskampen i agility där Västmanland, Dalarna och Gävleborg tävlar i lag mot varandra. Tävlingen arrangerades av Västmanland och vi höll till i Fagersta KKs inomhushall i Norberg.

Varje län ställer upp med 7 hundar i varje storleksklass vilket betyder att det totalt blir 21 hundar från varje län. Från Gävleborg var hela 9 av dessa 21 ekipage från Hofors!

I varje storleksklass räknas sedan de 3 bästa resultaten ihop till ett slutgiltigt resultat. Efter att alla 6 klasser kört och hela 18 resultat räknats ihop från varje län stod Dalarna som segrare före Gävleborg med endast 11 fel mindre.

Vi var dock mycket nöjda silvermedaljörer med många fina lopp som vi tar med oss, och nästa år så får Dalarna passa sig då det blir hemmaplan för Gävleborg!

Etiketter: agility

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv