Första lydnadstävlingen i en hockeyrink

På grund av den ovanligt snörika vintern är klubbens planer fortfarande alldeles för blöta för att köra tävlingar och kurser. Lydnadstävlingen, startklass och lydnadsklass 1, lördag 21 april hölls därför i utehockeyrinken vid grusplan innan man åker in till Stålringen. Där var planen var nästan helt torr och solen sken över alla tävlande.

Domare var Göran Malm och tävlingsledare var Lars Carlborg.

På bilden genomför Maria Nygårds från Avesta BHK med rottweilern Chiltanas Keep To Learn momentet apport i startklassen.

Vi på Hofors brukshundklubb hoppas att alla hade en riktigt härlig dag.

Etiketter: lydnad tävling