Så håller vi klubbstugan ren och snygg

Här kommer lite nyheter angående städning av klubbstugan.

• Alla som ansvarar för någon aktivitet på klubben, och använder stugan, diskar och städar ordentligt efter aktiviteten. Till exempel kurs, tävling, möte.
  • Varannan vecka sker en grundligare städning. Ansvariga står i kalendern. Startar vecka 18.
  • Om du fått en städvecka får du ytterligare instruktioner, om du behöver det.
  • Vi försöker i möjligaste mån att de som redan har mycket ansvar på klubben slipper städvecka.

Kontakta Städansvarig Eva-Britt Stolt 070-6403575 om du funderar på nåt. Har du inte fått någon vecka fram till sommaren, men gärna vill hjälpa klubben så hör av dig!
.
/Eva-Britt