Grattis till pristagarna i DM i spår 12 maj

På lördagen var Hofors brukshundklubb värd för Distriktsmästerskap i Elitspår och här ser ni vinnarna :)

Etta blev AnnSofie med sin korthåriga vorsteh på 551,5 poäng, tvåa med bara ett halvt poäng mindre blev Lisa-Marie med sin rottweiler (551 poäng) fick båda cert och trea blev Britt-Louise med sin borter collie på 462,5 poäng.

Eftersom den nya datasäkerhetslagen kräver samtycke för att publicera personuppgifter avvaktar vi med att skriva ut förarnas hela namn och hundens namn. Fullständig resultatlista finns att läsa här på SBK tävling.

Stort grattis till de duktiga ekipage som tog sig upp på prispallen och tack till alla deltagare, funktionärer och domare som deltog i tävlingen.