Hofors brukshundklubb visade agility på marknaden i Kungsgården

På nationaldagen fanns Hofors Brukshundklubb på plats för att visa agility under Kungsgårdens marknad.

Det var jättekul att flera klubbmedlemmar tittade förbi och hjälpte till att visa agility för nyfikna som stannat till för att kolla. Dessutom var det flera hundägare som passade på att prova på hindren själva.

Stort tack till alla som kom och hängde med oss - både med och utan hundar!

Klicka på bilderna nedan för att se dem större.
Foto: Elin Lundkvist