Hoforsekipage på prispallen när Sandviken körde agility

Hoforsekipage höll sig framme när Sandvikens brukshundklubb körde träningstävling i agility 7 juni. I blåbärsklassen, för ekipage som inte börjat tävla än, kom Julia och Umi på tredje plats och i klassen för tävlingsvana tog Janne och Boogie första plats.

I blåbärsklassen tävlade man i två lopp i hoppklass. Resultatet från båda omgångarna räknades samman. I tävlingsklassen var det ett lopp i hoppklass och ett i agility som lades ihop.

Stort grattis till våra duktiga agilityekipage från Hofors!

Etiketter: grattis