Eva-Britt fixar loppis för att samla pengar till nya agilityhinder

Tisdag och onsdag 12-13 juni blir det loppis på klubben till förmån för uppfräschning av agilityhinderparken. Det mesta hundrelaterat, böcker, leksaker med mera.
Kom och bidra med slantar, samtidigt som du har möjlighet att få nåt du behöver. Betala det du tycker prylarna är värda. Tänk dock på att allt går till nya hinder. Swish finns!

Plats: På klubben.
Tisdag 12 juni klockan 17-20.
Onsdag 13 juni klockan 17-21.

Välkomna!
/ Eva-Britt