Välkommen på grötmöte

Nu är det äntligen dags att skriva in årets grötmöte i kalendern. Som vanligt kombinerar vi medlemsmöte med gröt och annat julgott. Den som vill vara med i julklappsutdelningen tar med sig en inslagen klapp värd max 50 kronor.
Eftersom vi köper in gröt mm behöver man anmäla sig till mötet så vi vet hur mycket vi ska köpa in.
På mötet går vi igenom vad vi gjort och de planer vi har för nästa år – och inte minst ska mötet besluta om vi ska dela ut priser till årets grenhundar i år. Förra året ställdes det in pga den coronakortade säsongen. Hur ska vi göra i år? Ta chansen att påverka på mötet.

Dag: Torsdag den 9 december.
Tid: 19.00
Plats: I klubbstugan i Tjärnäs.
Anmäl dig i formuläret nedan.

Välkomna!

Etiketter: medlemsmöte

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln